bullet Derckx Opticare Reiniging

Cryo-Rent vehuurt en verkoopt Droogijsstraalapparatuur aan bedrijven.
Permanente huur of huurkoop behoren tot de mogelijkheden!
Wij adviseren u en zorgen voor de persluchtvoorziening, het droogijs en de droogijsstraalmachine met de benodigde toebehoren.

Cryo-Master

Cryo-Master
De Cryo-Master is een zeer krachtige droogijsstraalmachine, welke in Nederland door Cryo-Rent B.V. wordt ontwikkeld en gebouwd.
De Cryo-Master is eenvoudig in gebruik, volledig op lucht gestuurd en de hoeveelheid te stralen droogijs is net als de straaldruk instelbaar op het overzichtelijke bedieningspaneel. lees verder

Huur vanaf minimaal 3 maanden.

Coolfriend
Coolfriend
De Coolfriend is ontwikkeld om op bestaande persluchtnetwerken effectief te kunnen reinigen bij zeer lage druk tot wel 0,5 bar.
De Coolfriend is elektrisch gestuurd. De straaldruk (max. 10 bar) en het droogijsverbuik (max. 35 Kg/h) zijn eenvoudig instelbaar op het bedieningspaneel. lees verder
CryoMax® Plus
CryoMax® Plus
De CryoMax Plus is onze standaard droogijsstraalmachine en is in Nederland ontwikkeld en gebouwd. De CryoMax Plus is volledig op lucht gestuurd, heeft een vast droogijsverbuik en een flink buffervat om lang te kunnen stralen. De straaldruk is intelbaar op het bedieningspaneel. lees verder

CryoMidi® Plus

CryoMidi® Plus
De CryoMidi Plus is bij maximaal 14 bar luchtdruk bijna net zo krachtig als de CryoMax Plus en heeft als voordeel dat hij qua afmeting net zo klein en handzaam is als de CryoMini Plus.
De CryoMidi Plus is volledig op lucht gestuurd en heeft een klein buffervat. De straaldruk is instelbaar op het kleine bedieningspaneel.
lees verder

Als optie kan het droogijsverbruik worden ingesteld op het bedieningspaneel.

CryoMini® Plus

CryoMini® Plus
De CryoMini® Plus is ontwikkeld om met een vast laag droogijsverbruik (max. 50 kg/h) en een lage persluchtconsumptie op bestaande persluchtnetwerken effectief te kunnen reinigen.
De CryoMini Plus is volledig op lucht gestuurd en heeft een klein buffervat. De straaldruk instelbaar op het kleine bedieningspaneel. lees verder

IceBlast CX-45s Iceblast CX-45s waterijsstraler
Het model CX-45s is een waterijs straalmachine en maakt zelf scherfijs uit kraanwater, met een minimaal waterverbruik. lees verder

Bij ontvangst van een huurmachine wordt door ons een bedieningsinstructie gegeven inclusief advies over het gebruik van de benodigde beschermingsmiddellen.

Toebehoren
Compressoren Compressoren
  • Dieselcompressor 11,2 m³ max 14 bar.
  • Dieselcompressor 7 m³ max 8 bar
Andere modellen op aanvraag leverbaar tot 21 bar.
Accessoires Accessoires
  • Luchtslangen
  • Straalslangen
  • CryoSand
Droogijs

Droogijs pellets  (Bestellen / Prijslijst)

ø 3 mm x 3-10 mm

Droogijs nuggets  (Bestellen / Prijslijst)


ø 16 mm x 16-10 mm
verpakking van Droogijs
De Droogijspellets of -nuggets worden verpakt en vervoerd in speciaal geïsoleerde Droogijscontainers, Droogijsboxen of EPS Droogijsverpakkingen zodat de kwaliteit langdurig behouden blijft en het sublimatieverlies tot een minimum beperkt blijft.
EPS Droogijsverpakking

EPS Droogijsverpakking (éénweg)

  • Inhoud 12 of 24 Kg (los gestort)
Droogijsbox 100Kg

Droogijsbox (ruil/statiegeld)

  • Inhoud 100 Kg (los gestort)
Droogijscontainer 400Kg

Droogijscontainer (ruil/statiegeld)

  • Inhoud 400 Kg (los gestort)


 Derckx Opticare Reiniging B.V.   KvK 58345175   BIC: RABONL2U
 IBAN: NL29 RABO 0157 3943 52

Op al onze diensten en leveringen gelden onze algemene voorwaarden,
gedeponeerd bij de KvK te Venlo.