Derckx Opticare Reiniging

Derckx Opticare Reiniging heeft op basis van Droogijsstralen een methode ontwikkeld dat uitermate geschikt is voor gevelreiniging, industriële reiniging en oppervlakte bewerking (metaalindustrie). Droogijsstralen met Additieven

CryoAdd-Droogijsstralen zoals Derckx Opticare Reiniging toepast, heeft zich bewezen als een goed alternatief voor bestaande reinigings methoden met chemicaliën, Torbo vochtstralen, zand- en gritstralen of hogedrukreiniging, waar de ondergrond toch vaak te veel en onnodig wordt beschadigd.

Hoe werkt CryoAdd-Droogijsstralen?
De verfijnde techniek waarbij een additief aan verschraapt Droogijs wordt toegevoegd en vervolgens onder zeer lage druk op de te reinigen ondergrond wordt gespoten zorgt voor een licht borstelend, poetsend effect.
De combinatie van de reinigende werking van Droogijs en licht schurend additief zorgen voor een perfect resultaat. De techniek is droog. Er wordt tijdens het proces geen vocht in de te reinigen ondergrond gebracht.

CryoSand
Derckx Opticare Reiniging adviseert CryoSand als het additief voor CryoAdd-Droogijsstralen en heeft verschillende typen CryoSand geselecteerd die in combinatie met Droogijs zorgen voor een perfect reinigend resultaat. CryoSand is een natuurlijk product dat geen gevaar voor de gezondheid oplevert. lees verder

Droogijsstralen is een milieuvriendelijk reinigingsmethode. Met name het voorkomen van onnodig afval is een belangrijke pijler hierbij om het milieu te beschermen. Hoewel Droogjis geen residuen achterlaat, doet CryoSand dat wel! Het gaat hierbij slechts om enkele procenten. Wel dient men te zorgen voor ventilatie en adembescherming want het CryoSand komt uiteindelijk wel in de directe omgeving terecht.

Bij het selecteren van CryoSand hebben wij daarom gezocht naar natuurlijke producten die een zo minimaal mogelijk of geen schadelijk effect hebben op mens en milieu.

Toepassingen CryoAdd-Droogijsstralen:

Publicaties en Video
Adobe Flash Video
CryoAdd-Droogijsstralen in de praktijk (video)
Adobe Flash Video CryoAdd-Droogijsstralen bij de spoorwegen (video)