Gevelreinigen Derckx Opticare Reiniging B.V.

Derckx Opticare Reiniging B.V. Reinging biedt al meer als 25 jaar gevelreinigingsdiensten aan voor bedrijven maar ook particulieren: Van reinigen tot impregneren / hydrofoberen en van graffiti verwijderen tot het verwijderen van oude verf- en coatinglagen.

Voor het reinigen van gevelondergronden als beton, hout, pleisterwerk, baksteen, natuursteen tot damwandbeplating hebben wij een scala aan apparatuur tot onze beschikking om u een totaal oplossing te bieden. Uitgaanspunt is het behoud van de teGevelreinigen met Droogijsreinigen ondergrond.

Gevelreinigingsmethoden
Afhankelijk van de soort ondergrond, passen wij de volgende reinigings-methoden toe:


Offerte aanvragen

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan, bel: +31(0) 485 340 051 | info@opticare.nl    Conserveren / Hydrofoberen


    Voor het conserveren van minerale ondergronden maakt Derckx Opticare Reiniging B.V. gebruik van gerenomeerde hydrofoberings- en coating producten. Het is aan te raden om het metselwerk na het reinigen van het geveloppervlak te hydrofoberen om het indringen van vocht tegen te gaan en om snelle hernieuwde atmosferische en biologische vervuiling te vertragen.

Voordat tot het hydrofoberen van minerale ondergronden wordt overgegaan dient het geveloppervlak technisch wel in goede staat te verkeren. Dit betekent dat het voeg-, en metselwerk eerst geïnspecteerd en gerepareerd dient te worden.