Industriële Reiniging Derckx Opticare Reiniging B.V.

Vervuilingen kunnen op diverse manieren verwijderd worden.
Derckx Opticare Reiniging B.V. heeft 3 technieken in huis om reinigingsproblemen in de industrie op te lossen. Wij kunnen onderstaande reinigingstechnieken volledig zelfstandig voor u uitvoeren:

hogedrukreinigen water
Ons bedrijf heeft een breed scala aan mobiele hogedruk reinigingsapparatuur tot zijn beschikking. Waarbij de druk kan variëren van 500 bar kokend heetwater (100°C) tot wel 2500 bar.
Wij kunnen op bijna iedere gewenste locatie reinigingswerkzaamheden uitvoeren.

Toepassingen:

  • produktiemachines of machine onderdelen reiniging
  • bedrijfsvloeren ( olie, vet, teer, produktresten, coatings verwijderen)
  • gevels en damwandbeplating reinigen of verf- en coating verwijderen)
  • Reiniging bij calamiteiten

Droogijsstralen en Iceblast
Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen doormiddel van koudetechnieken: Droogijsstralen en Iceblast zijn methoden om, milieuvriendelijk en Turbine reinigen met Droogijsstralensnel, vervuilingen of aangebrachte lagen van oppervlakten te verwijderen.

Het reinigen van machines, of delen hiervan, is in veel bedrijven vaak moeilijk in te
plannen, omdat dit vaak veel produktieverlies of overlast veroorzaakt. In-line reinigen is met Droogijsstralen vaak wel mogelijk! Daarnaast geeft Droogijsstralen geen afvalvermeerdering, wat bij conventionele manieren vaak wel een probleem is. In tegenstelling tot Droogijs komt bij Iceblast water vrij.

Het toepassingsgebied van bovengenoemde technieken varieert van gevelreiniging, het verwijderen van verf en coating, het opruwen van beton tot het reiniging van procesinstallaties en machineonderdelen.