Verhuur Droogijs Vacature

Coating verwijderen

Met de door ons zelf ontwikkelde methoden en een breed scala aan (mobiele) apparatuur tot onze beschikking, verwijderen wij (oude) verf en coatings van steen, hout, beton en metalen ondergronden, waarna de ondergrond geschikt is voor verdere behandeling of schilderwerk.

Marine coating verwijderen

In het kader van onderhoud zetten wij onze ultra hogedruk waterstraal apparatuur in voor het schoonmaken, ontcoaten en ontroesten van de buitenkant van schepen en kleinere boten. Algen-, schaallagen en coatings tot wel tien 'oude' lagen kunnen in één keer worden verwijderd. Want een professionele oppervlaktereiniging is erg belangrijk voor de voorbereiding van lakwerk en conservering.

Antifouling verwijderen

Houtlak verwijderen

Met onze verfijnde droogijs­straaltechniek(en) verwijderen wij op een duurzame manier verf, lak en verwering van hardhout ondergronden zoals kozijnen, spanten, gevelbekleding en meubels. Wij maken gebruik van het door ons zelf geproduceerde droogijs en de door ons zelf ontwikkelde droogijs­straalapparatuur. Een groot voordeel van droogijsstralen is dat het straalmiddel (droogijs) geen bijkomen afval is.

Houtlak verwijderen

Gevelverf verwijderen

Met ons eigen droogijsstraalapparatuur of hogedrukapparatuur, van 500 bar kokend heetwater (100°C) tot wel 3000 bar ultra hogedruk, verwijderen wij met het grootste gemak verf en coatings van metselwerk, beton tot damwandbeplating. Met als doel om de ondergrond geschikt te maken voor verdere behandeling of schilderwerk. Bij inzet van onze hogedrukapparatuur kan het gebruikte water worden opgevangen, hergebruikt en/of afgevoerd.

Muurverf verwijderen

Offerte aanvragen

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan, bel: +31 (0) 485 340 051 of stuur een e-mail naar: info@opticare.nl

Copyright © Derckx Opticare • 1994-2024